Foto natječaj "Advent"

Večernji list najoštrijem oku daruje vrhunski fotoaparat

Tijekom cijele godine Večernji list i Hrvatska turistička zajednica donosili su najbolje i najljepše iz svake županije – svaki zadnji petak u mjesecu darivali smo kupone koje ste mogli iskoristiti u županijama Lijepe Naše. Dokazali smo da izleti i putovanja ne moraju biti rezervirani samo za godišnje odmore – naša zemlja bogata je cijele godine!

 

Sada je vrijeme za vas! Pokažite najbolje iz svoje županije najljepšim fotografijama koje ste snimili na Adventu u svojem gradu!

 

Pokažite nam kako se zabavljate i što vaš grad nudi u najčarobnije doba godine. Povedite svoje najbliže na najljepše lokacije u gradu i otkrijte nam adventske dragulje prekrasnih gradova. Naravno, ne zaboravite se fotkati – jer najbolju fotografiju nagradit ćemo vrhunskim fotoaparatom Panasonic!

Fotografije možete slati sve do 20. 12. 2018. u 12 sati, a naš će stručni žiri najbolju odabrati 21. 12. 2018. u 12 sati.

https://www.vecernji.hr/fotkaona/dozivite-hrvatsku-i-osvojite-vrhunski-fotoaparat-4?fbclid=IwAR29I7iEVhFelrtgF_oTXAHxofc1zAMLkC6-VrcP1oC0-P9vWIWUXsnGV74