Nagradni fotonatječaj "Fašnički ulov"

 

Sudjeluj u nagradnom natječaju na 192. Samoborskom fašniku kreativnom razbibrigom "Fašnički ulov", koja će trajati do 13. veljače 2018.

Da bi sudjelovali korisnici moraju svoju fotografiju napraviti u gradu Samoboru, na jednoj od 4 lokacije označene natpisom "Fašnički ulov".

 

Nakon što je slika odobrena i pojavi se u galerije Kreativne razbibrige, sudionik ju treba podijeliti na neki od svojih društvenih profila (Facebook, Twitter, Google+, Instagram...).

 

 

Organizator će tijekom Kreativne razbibrige odabrati po 3 najbolje fotografije svakog dana (2., 3., 4., 9., 10. i 11. veljače) te ih objaviti na svojoj Facebook stranici na adresi: www.facebook.com/SamoborskiFasnik/ do 11 sati ujutro sljedeći dan za najbolje od prošlog dana. Vrijeme trajanja glasanja je od 11 do 24 sata. Nakon isteka predviđenog vremena za glasanje najbolje plasirana slika će biti nagrađena dnevnom nagradom te ista ulazi u završni izbor maske dana 13.2.2018.

 

Dnevne nagrade su: Poklon paket Coca Cole i bit će dodjeljene Dobitnicima u roku od 15 dana od završetka Kreativne razbibrige, na način da se predaju osobno Dobitniku u prostorijama Turističke zajednice grada Samobora.

 

Na kraju Kreativne razbibrige posjetitelji stranice će glasati na najbolju od 6 dnevnih pobjednika dana 13.02. od 11-24 sati. Za najbolje 3 maske koje će prikupiti najviše „lajkova“ osigurane su sljedeće nagrade :

 

Putovanje Idea putovanja Rim, Pompeji i Vatikanski muzeji, 4 dana za 2 odrasle osobe

Chromos poklon bon u vrijednosti 2.000 kn + ručak ili večera u restoranu „Samoborska klet“  za 2 osobe u vrijednosti 300 kn

Chromos poklon bon u vrijednosti 1.000 kn

Pravila pogledajte ovdje.