“Moja najbolja ljetna priča” foto natječaj

Novi nagradni natječaj Međimurskih novina “Moja najbolja ljetna priča”kreće danas i traje sve do 3.rujna. 

Ljeto je i na moru si. Ili nisi, doma si. Nije ni bitno gdje si, već kako se i s kim zabavljaš. Tvoja najbolja ljetna priča je tu, ispred tebe, samo je trebaš znati prepoznati. Uživaj ovog ljeta u malim stvarima, trenucima sreće i zabavljaj se svake minute. Proživi ljeto na najbolji mogući način i doživi nešto zanimljivo, neobično i fasciniraj nas svojom ljetnom pričom!

 

Najbolju ljetnu priču možeš pofotkati bilo gdje, negdje u prirodi ili uz rijeku, biciklirajući, trčeći, planinareći ili na nekom zanimljivom i nepoznatom mjestu. Pofotkaj zabavu uz bazen ili na moru, kupajući se, sunčajući ili u otkrivanju skrivenih oaza. Pofotkaj svoju ekipu usred partijanja do zore ili uhvati poseban trenutak koji je obilježio tvoje ljeto. Nije bitno što radiš, bitno je da uživaš uz tebi najdraže ljude.

 

Nagradni fond je bogat: fotoaparat i mobitel iz Ronisa, kupanje u Termama Sveti Martin, Termama Ptuj i Termama Tuhelj, jednosmjerne karte Flixbusa za destinaciju po odabiru, karte za vidikovac Vinarium Lendava, kave, kokteli i torte u Gradskoj Kavani, bon od 200kn u Shamperu i Međimursko pivo za osvježenje!

Fotke šaljite ovdje