Valentivo nagradna igra photo session

 

Za Valentinovo voljenoj osobi darujete - photo session!

Da bi vam ovo Valentinovo ostalo u najljepšem sjećanju, u nedjelju 12. veljače 2017., Hoyka organizira u Mülleru na zagrebačkom Trgu bana Jelačića besplatnu malu radionicu za tri najkreativnije (i najzaljubljenije) osobe koje žele naučiti kako što bolje snimiti fotografiju voljene osobe.

Polaznike/ce radionice odabrat ću na osnovu njihova odgovora na pitanje 'Zašto baš ja?', a kako je za dobru portretnu fotografiju važna dobra priprema, osim fotografiranja pripremili smo i profesionalno šminkanje s Max Factor dekorativnom kozmetikom i stručnim savjetima vizažistice. Da bi ovo Valentinovo ostalo u nezaboravnoj uspomeni, pobjednike/ce ćemo nagraditi i novim Boss 'The Scent' mirisom.

 

Prijave se primaju do 9. veljače 2017. u ponoć, putem Facebook poruke na ovaj profil. U prijavi pod naslovom 'Zašto baš ja' zainteresirani trebaju opisati tekstom s maksimalno 400 znakova zašto su baš oni najbolji kandidati za foto-radionicu.

Odabrane ću kontaktirati 10. veljače 2017. odgovorom na njihovu poruku. Sve što trebate ponijeti na radionicu je bilo kakav fotoaparat ili mobitel s fotoaparatom, voljenu osobu koju ćete fotografirati i srce puno ljubavi. 
Vidimo se!