Foto natječaj „Volim svoju županiju“ 2017.

I ove godine Hrvatska zajednica županija pokreće foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija te poticanja snažnijeg regionalnog identiteta.

Ovim natječajem Hrvatska zajednica županija želi potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao o destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.Zahvalni na prijašnjoj suradnji, iz Hrvatske zajednice županija pozivaju sve zainteresirane da i ove godine svojim radovima upotpune i obogate foto natječaj „Volim svoju županiju“, koji kreće 1. ožujka 2017. godine.

 

Natječaj će biti otvoren do 15. travnja 2017. godine, a završit će izložbom fotografija početkom svibnja 2017. kad će se ujedno prvi put proslaviti Dan Hrvatske zajednice županija. Cilj natječaja je pobuditi regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake županije u Republici Hrvatskoj.Svi detalji, uvjeti predaje i ostale potrebne informacije nakon otvaranja natječaja bit će dostupni na službenoj internetskoj stranici www.hrvzz.hr i Facebook stranici.