Foto natječaj Atlantis ljetovanje

 

Na ljetovanju ste? Vrlo vjerojatno Vam je i vaš digitalni ljubimac pri ruci, zato ne oklijevajte – fotografirajte nešto što vam se čini zanimljivim, lijepim, smješnim, pošaljite nam mailom fotografiju i osvojite atraktivnu nagradu! Sve što Vam je potrebno su fotoaparat/mobitel, internet veza i malo dobre volje. Iskažite svoju kreativnost!

MOTIVI >>

Bilo što što se vama sviđa na ljetovanju. Biljke, životinje, zalasci sunca, priroda, ljudi, gradovi, smiješne/nezgodne situacije – apsolutno sve!


PRAVILA >>

Postoji nekoliko jednostavnih pravila kojih se i Vi i mi trebamo pridržavati:
-natječaj je otvorenog karaktera i mogu sudjelovati svi
-fotografije šaljite isključivo e-mailom
-dopušteno je poslati do 3 maila, sa maksimalno 1 fotografijom po mailu
-fotografije mogu biti u bilo kojem formatu (.jpg, .tif, .png …) rezolucije max. 300 dpi
-fotografije koje ocjenimo da su neprimjernog sadržaja biti će automatski isključene iz natječaja bez ikakve opomene i obrazloženja
-fotografije moraju biti Vaše, originalne i nigdje ne smiju biti objavljivane
-poslane fotografije ne vraćaju se autorima
-slanjem fotografija na natječaj autor ustupa sve fotografije turističkoj agenciji ATLANTIS TRAVEL d.o.o., koja ih ima pravo koristiti u vlastite promotivne svrhe bez ikakvog naknadnog odobrenja autora
-na natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici ATLANTIS TRAVEL-a kao ni njihova rodbina

Natječaj je otvoren do 30.09.2014. Nakon toga ocjenjivački žiri koji se sastoji od zaposlenika turističke agencije ATLANTIS TRAVEL d.o.o. će odlučiti o sretnom dobitniku. Dobitnik nagrade bit će kontaktiran u što kraćem roku u vezi preuzimanja nagrade.

NAGRADE >>
1. nagrada:
sudjelovanje u fotografskoj radionici “Nacionalni Park Brijuni” u vrijednosti od 1490,00 kn (fotografiranje na lokacijama zatvorenim za javnost, smještaj nije uključen)
2. nagrada:
digitalni fotoaparat
3. nagrada:
Atlantis torba sa poklonom iznenađenja

KAKO SLATI >>
Fotografije šaljite isključivo e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Fotografiju pošaljite kao prilog (attachment), u subject poruke obavezno navedite ” ATLANTIS foto natječaj “, a u samoj poruci navedite Vaše kontakt podatke: ime i prezime, adresa, broj telefona ili mobitela, e-mail.

NAPOMENA >>

Primanjem fotografija, ATLANTIS TRAVEL d.o.o. smatra da je njihov autor pročitao i shvatio gore navedena pravila. Nepotpune i netočno ispunjene e-mail poruke ne ulaze kao konkurenti u ATLANTIS foto natječaj. Autori fotografija pristaju da budu uvršteni u Atlantisovu bazu podataka za primanje newslettera, sa koje se u svakom trenutku mogu odjaviti pomoću linka na newsletteru.

http://www.atlantis-travel.eu/croatia/atlantis-foto-natjecaj/