13. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”

Uključite se u 13. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti.Natjecati se mogu fotografi amateri bez obzira na dob. U natječaju se može sudjelovati s najviše tri rada koji trebaju prikazivati osobu koja čita.Hrvatsko čitateljsko društvo već trinaestu godinu objavljuje svoj foto natječaj pod nazivom „Smiješak …čitajte!“, čijoj kvaliteti pridonosi već petu godinu podrška Hrvatskog fotosaveza.

Opširnije:13. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”

Salon fotografije Vinkovci 2018.

Fotoklub Vinkovci u okviru Salona fotografije Vinkovci 2018. (u daljnjem tekstu Salon) organizira natječajnu nacionalnu izložbu fotografija, s ciljem promicanja vrijednosti fotografije i fotografskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj.Izložba je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca.Natječaj je otvoren za sve fotografe, amatere i profesionalce, pojedince i fotoklubove iz Republike Hrvatske.Tema Salona je slobodna.

Opširnije:Salon fotografije Vinkovci 2018.

Croatia Airlines nagradni fotonatječaj

Letite Croatia Airlinesom, fotografirajte i osvojite zrakoplovne karte.

Budite kreativni. Fotografijom i jednom rečenicom izrazite zašto volite putovanja. Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju i osvojite jednu od nagrada.  Autor najoriginalnije fotografije bit će nagrađen dvjema povratnim međunarodnim zrakoplovnim kartama Croatia Airlinesa. 

Opširnije:Croatia Airlines nagradni fotonatječaj

Nagradni fotonatječaj "Fašnički ulov"

 

Sudjeluj u nagradnom natječaju na 192. Samoborskom fašniku kreativnom razbibrigom "Fašnički ulov", koja će trajati do 13. veljače 2018.

Da bi sudjelovali korisnici moraju svoju fotografiju napraviti u gradu Samoboru, na jednoj od 4 lokacije označene natpisom "Fašnički ulov".

 

Nakon što je slika odobrena i pojavi se u galerije Kreativne razbibrige, sudionik ju treba podijeliti na neki od svojih društvenih profila (Facebook, Twitter, Google+, Instagram...).

Opširnije:Nagradni fotonatječaj "Fašnički ulov"

Canon nagradni foto natječaj

Pridružite se našoj zajednici za putovanja i portrete! Odaberite kategoriju fotografija koje najviše volite snimati, pustite da vas nadahnu drugi fotografi i osvojite fantastičnu nagradu: fotoaparat EOS M100 + objektiv EF-M 15–45 mm f/3.5–6.3 IS STM + adapter za montažu EF-EOS M! Fotografije se primaju do 31.1.2018.

Opširnije:Canon nagradni foto natječaj