Foto natječaj "Photodays 2019."

PRAVILNIK O PRIJAVI

TRAJANJE: od 3.12. 2018. do 31.1. 2019.

KOLIKO FOTOGRAFIJA SE MOŽE PRIJAVITI, U KOJEM OBLIKU I NA KOJI NAČIN?

prijavljuju se fotografije nastale u posljednje dvije godine

Opširnije:Foto natječaj "Photodays 2019."

Foto natječaj "Advent"

Večernji list najoštrijem oku daruje vrhunski fotoaparat

Tijekom cijele godine Večernji list i Hrvatska turistička zajednica donosili su najbolje i najljepše iz svake županije – svaki zadnji petak u mjesecu darivali smo kupone koje ste mogli iskoristiti u županijama Lijepe Naše. Dokazali smo da izleti i putovanja ne moraju biti rezervirani samo za godišnje odmore – naša zemlja bogata je cijele godine!

 

Sada je vrijeme za vas! Pokažite najbolje iz svoje županije najljepšim fotografijama koje ste snimili na Adventu u svojem gradu!

Opširnije:Foto natječaj "Advent"

Zimski foto natječaj-putovanje u Kranjsku goru

Osvoji vrijedne nagrade , pošalji svoju snježnu fotografiju.Foto natječaj je otvoren do 31.12.2018.

 

http://natjecaj.atlas.hr/

Opširnije:Zimski foto natječaj-putovanje u Kranjsku goru

Foto natječaj "Klik za bolju Hrvatsku"

Nakon prvog natječaja organiziranog 2013. godine, u kojem su sudionici pokazali ono što su zabilježili kao najvažnije o Hrvatskoj u njezinoj prvoj godini članstva u Europskoj uniji, drugog organiziranog 2016. nakon dvije i pol godine članstva, u trećem natječaju Ured poziva sve da objektivom fotoaparata ili mobitela i nakon pet i pol godina članstva u EU Hrvatsku uhvate onakvom kakvu je vide i vole, sa situacijama i motivima koji nam govore da živimo u zanimljivoj zemlji.

„Hrvatska se u pet i pol godina članstva u Europskoj uniji promijenila. Pred nama su se otvorile mnoge nove prilike, suočavamo se i s novim izazovima, koji mijenjaju i način na koji gledamo oko sebe. Klikom za bolju Hrvatsku želimo dokumentirati taj doživljaj Hrvatske koja se mijenja“, rekao je Tonino Picula, najavljujući ovogodišnje izdanje Klika.

 

U natječaju mogu sudjelovati punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a autori najboljih radova osvajaju put u Strasbourg na plenarnu sjednicu Europskog parlamenta od 14. do 17. siječnja 2019., kao i izlaganje fotografije u sklopu skupne izložbe potkraj siječnja 2019.

Opširnije:Foto natječaj "Klik za bolju Hrvatsku"

Foto natječaj "Advent u Rijeci"

Advent, vrijeme svečarskoga raspoloženja, vrijeme i duhovne i tjelesne pripreme za doček i slavlje blagdana Božića. I tako,  već ustaljenim ritmom vrijeme prosinca u nama razvija posebne osjećaje i raspoloženja,  i ne samo u nama pojedincima, već i grad sebe za ovu prigodu pripravlja. Ma koliko  katkada pojam grada može apstraktno zvučati, u ovoj je prilici sasvim konkretan i uvelike  angažiran oko uređivanja i šminkanja samoga sebe  kako bi u suodnosu sa svojim građanima bio  što ljepši, bogatiji i radosniji. Proširuju se prostori uređenja, nabavljaju se novi i bogatiji ukrasi, program se u svom  sadržajnom i kvalitativnom formatu obogaćuje, a sve to čini Grad  svojim građanima i svima onima koji s namjerom dođu u Rijeku slaviti advent i veseliti se. Ta pozitivna sinergija grada i građana, koja se u kontinuitetu prelijeva iz jednoga u  drugi entitet,  svojom se dinamičnošću  obogaćuje pa ove godine ima novu inicijativu za sve Riječane i sve goste Rijeke u ovo blagdansko vrijeme:  Fotkaj advent u Rijeci.

Opširnije:Foto natječaj "Advent u Rijeci"